Kontakt:  Ergonomske rešitve d.o.o. , Radvanjska cesta 76, 2000 Maribor |  02/320-30-77 | 031/244-260 | info@ergonomske-resitve.si

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon

Nakup

Izberite izdelek, ki ga želite kupiti in klikniti na gumb "Dodaj v košarico". Desno zgoraj v nakupovalnem vozičku se izpiše količina izdelkov samodejno se pa prestavimo na stran, kjer je specificiran naš nakup. Če želite odstraniti ali spremeniti naročeno količino določenega izdelka v polje količina vpišite novo stanje (0 za odstranitev) novo stanje in pritisnite na gumb »osvežitev«.

Postopek zaključevanja naročila sprožite s klikom na gumb »2.korak: IZBIRA NAČINA PLAČILA«. Spletna trgovina vas vodi skozi naslednje korake:

  1. korak - način plačila

  2. korak - naslov in način dostave

  3. korak - povzetek nakupa; na tem koraku lahko preverite točnost vseh podatkov

  4. korak - oddaja naročila                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Po oddanem naročilu na e-mail prejmete povzetek naročenih izdelkov. Poslano naročilo lahko kupec prekliče v roku ene ure po oddanem naročilu. Po preteku veljavnega časa preklic naročila ni možen. Vse nastale stroške po preteku veljavnega časa preklica krije naročnik blaga. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naročila.

Pogodba o nakupu naročenih izdelkov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji sklenjena.
S klikom na gumb "Potrdi naročilo" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in, da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) zavezuje spletno trgovino in kupca. V primeru, ko kupec odstopi od naročila/pogodbe, nosi po Zakonu o varstvu potrošnikov (6. odstavek, 43.č člen) vse neposredne stroške, ki nastanejo s pošiljanjem. V primeru, da kupec naroči izdelke v spletni trgovini in nato zavrne oz. ne sprejme pošiljke, nosi stroške poštnine v obe smeri. Ceno poštnine določa dostavna služba (Pošta Slovenije ali GLS).